Nordstrand Gaming Center

Book din tid hos NGC her;

Eat Sleep School Game Repeat

Registrer deg

Lag en brukerprofil på www.reservio.com

og last ned Reservio app til ios/android for lettere pålogging til neste gang.

Let the games begin.

Les våre retningslinjer for bruk av gamingutstyret og spill i vei.

Vi er stolte over å kunne presentere Oslos første gratistilbud for gaming som åpner våren 2019. Vi har hørt på våre ungdommer og vil med Nordstrand Gaming Center gjøre sosial-gaming tilgjengelig for alle ungdommer i alderen 10- 23 år.

Nordstrand Gaming Center vil inneholde 6 stasjonære spill-pcer med tilbehør av øverste klasse slik at DU og dine venner kan reservere plass og spille de beste spillene som er ute på markedet, SAMMEN.

Gaming-tastatur, gaming-mus, gaming-stoler, gaming-headsett og tilgang på spill som blant annet;

- Fortnite - Apex Legends - CS:Go - Counter-Strike:Global Offensive - Rocket League - WOW - World Of Warcraft - LOL - League of legends -Minecraft - Overwatch - OG MYE, MYE MER.

Nordstrand Gaming Center blir til etter gjennomføring av 3 workshops hvor 10 ungdommer i alderen 12-16 år har deltatt med sine ideer og ønsker på hvordan flytte gaming fra rommet hjemme, til å kunne spille sammen med sine venner samlet på et sted.

Nordstrand Gaming Center er et nytt tilbud på Lambertseter Fritidsklubb, som nå er under oppussing og vil med tiden komme med flere spennende nyheter.

FØLG MED!

EAT SLEEP SCHOOL GAME REPEAT