Dette er mitt liv!

17.10.2017

Velkommen til høstens happening på Lambertseter fritidsklubb i Bydel Nordstrand!


Adil vokste opp som norskpakistaner på «feil» side av byen og har kjent mye på følelsen av å ikke passe inn. Det er viktig for Adil å dele sin historie, for å gi håp og inspirasjon til de som har følt seg utenfor på en eller annen måte. Adil mener det å gå egne veier ikke er feil. «Jeg er beviset på at gutten som ikke passet inn i boksen skapte sin egen vei og reise.» Adil lærte å danse på Oslos torg og gatehjørner, og tjente sine første kroner ved å gjøre streetshows på Karl Johan. Selv om han ikke har en formell utdanning mener han at livet i Oslos gater har vært hans skole. I 2006 danset han seg til topps i «Dansefeber», og siden den gang har han kapret roller i flere store sceneproduksjoner. I sitt ærlige og direkte foredrag tar Adil opp temaer alle vil kjenne seg igjen i. Om det å bli sett og inkludert, betydningen av et smil og et klapp på skuldra, det å bli anerkjent for den du er og hva du gjør og presterer. Han snakker engasjert fra sin egen livshistorie; om håp og at alt er mulig med fokus, empati, hardt arbeid og en drøm.

Norgesmester x 2 i Streetworkout Coach Joefrey - Personal Trener har brukt aktivitet og trening som gode grunner til å se positivt på livet. "Jeg kommer fra en tøff barndom, med mye fattigdom, lite omsorg, mye mobbing og lite kjærlighet. Så kom trening inn i bildet og alt endret seg. Nå brenner jeg for å dele av min kunnskap og la andre bli inspirert av det jeg lever for. "
Coach Joe kommer for å ha show med venner og setter av tid til å lære bort triks til de som ønsker. Du møter han i Tufteparken ved Lambertseter fritidsklubb kl 17.00.

Host Astin vil dra i gang dance battle kl 20.00. Astin har selv vært med i konkurransen Norske Talenter da Adil Khan var dommer. Adil var svært imponert over dansegruppa og sa: "Dere gir blanke i det som skjer rundt dere. Dere puster det, dere lever det, dere spiser det, dere er det. Dere leverer, dere har soul! Dette ga meg gåsehud".


Arrangementet er gratis og alle fra 8.klasse til og med 17 år som bor i Oslo er velkommen.

Det vil bli enkel kafé med gode priser. 


Vi gleder oss og håper DU vil komme!

Sjekk facebook-event her: