Hva skjer hos oss

GOKART ALNABRU

02.07.2018

Vil du prøve Gokart? Søndag 22.juli inviterer vi med oss 12 ungdommer i alderen 15-17 år. Gokart-banen ligger på Alnabru. Oppmøte på Lambertseter fritidsklubb kl 12.00. Det blir også pizza underveis. Vi er tilbake på Lambertseter ca 19.00.

Lørdag 9.juni feirer vi at sommeren er her! Går du i 7.klasse eller 8.klasse i Bydel Nordstrand er du velkommen til HULA,HULA-PARTY! Vi begynner kl 18.00 og holder på til kl 22.00.

Lambertseter fritidsklubb og Utekontakten i Bydel Nordstrand arrangerer sommerferie-tilbud til barn og ungdom i Bydel Nordstrand. Alle aktiviteter er GRATIS å delta på!

30.april skjer det! Lambertseter fritidsklubb og Utekontakten i Bydel Nordstrand arrangerer SKUMPARTY! Går du i 7. eller 8. klasse i Bydel Nordstrand er du velkommen :-) Klubben fylles opp med skum!

Lørdag 3. mars arrangerte Utekontakten bydel Nordstrand og Lambertseter fritidsklubb UKM (Ung Kultur Møtes). Mønstringen ble holdt på Lambertseter fritidsklubb. I år var det 15 ungdommer som hadde meldt seg på UKM. Tolv ungdommer var påmeldt med ulike innslag: vokal, musikk, dans, film og kunstutstilling. I tillegg var det tre ungdommer som hadde...