Hva skjer hos oss

The Brix

16.10.2018

Utekontakten og Lambertseter fritidsklubb i Bydel Nordstrand samarbeider med Stoppestedet på Ullern. Vi har startet opp et nytt prosjekt som heter The Brix.

I november vil Forebyggende tjenester i bydel Nordstrand tilby gratis foredrag av Hedvig Montgomery. Hun er psykolog og aktuell med boka «Foreldremagi». Foredraget vil lede tenåringsforeldre gjennom den vanskelige tiden rundt tenåringsfasen generelt, og konfirmasjonstiden spesielt. Hva som gjør tenåringsperioden så annerledes, og hvordan kan en...

Klatregruppe

25.09.2018

Lyst til å klatre? Utekontakten inviterer til klatring hver mandag kl 16:30 - 19.00 på Oslo klatresenter på Skullerud. Helt gratis! Du trenger ikke ha noe erfaring fra før. Mulighet for å ta topptaukort til våren (slik at du kan dra og klatre alene etter kurset).

Utekontakten er på Norway Cup denne uka. Vi er der med Utekontakter fra flere bydeler i Oslo + helsesøstrene i Bydel Nordstrand. Dere finner oss i teltet mellom Politi og Nattravnere eller ruslende ute på sletta. Ta en tur innom og hils på oss hvis du vil :-) Vi har blå vester på oss hele uka. Kanskje vi sees?

GOKART ALNABRU

02.07.2018

Vil du prøve Gokart? Søndag 22.juli inviterer vi med oss 12 ungdommer i alderen 15-17 år. Gokart-banen ligger på Alnabru. Oppmøte på Lambertseter fritidsklubb kl 12.00. Det blir også pizza underveis. Vi er tilbake på Lambertseter ca 19.00.

Lørdag 9.juni feirer vi at sommeren er her! Går du i 7.klasse eller 8.klasse i Bydel Nordstrand er du velkommen til HULA,HULA-PARTY! Vi begynner kl 18.00 og holder på til kl 22.00.