Hva skjer hos oss

Vi er stolte over å kunne presentere Oslos første gratistilbud for gaming som åpner våren 2019. Vi har hørt på våre ungdommer og vil med Nordstrand Gaming Center gjøre sosial-gaming tilgjengelig for alle ungdommer i alderen 10- 23 år.

Korketrekkeren: Oppmøte på Lambertseter Fritidsklubb kl: 09.00. Vi leier kjelker til alle. Ønsker du å ha med egen kjelke er dette også greit. Ta med mat og drikke. Avreise hjem igjen kl: 14.00. Begrensede plasser!

Tryvann (FULLT!): Oppmøte på Lambertseter fritidsklubb kl 08:30. Ta med eget skiutstyr hvis du har, hvis ikke leier vi utstyr til deg! Vi betaler for kollektiv-billetter, heiskort og utstyr. Det går også an å leie skibukse og skijakke, vi betaler for dette også. Du må ta med mat og drikke. Avreise hjem igjen kl: 15:00. Begrensede plasser!

The Brix

16.10.2018

Utekontakten og Lambertseter fritidsklubb i Bydel Nordstrand samarbeider med Stoppestedet på Ullern. Vi har startet opp et nytt prosjekt som heter The Brix.

I november vil Forebyggende tjenester i bydel Nordstrand tilby gratis foredrag av Hedvig Montgomery. Hun er psykolog og aktuell med boka «Foreldremagi». Foredraget vil lede tenåringsforeldre gjennom den vanskelige tiden rundt tenåringsfasen generelt, og konfirmasjonstiden spesielt. Hva som gjør tenåringsperioden så annerledes, og hvordan kan en...