Hva skjer hos oss

Tryvann (FULLT!): Oppmøte på Lambertseter fritidsklubb kl 08:30. Ta med eget skiutstyr hvis du har, hvis ikke leier vi utstyr til deg! Vi betaler for kollektiv-billetter, heiskort og utstyr. Det går også an å leie skibukse og skijakke, vi betaler for dette også. Du må ta med mat og drikke. Avreise hjem igjen kl: 15:00. Begrensede plasser!

The Brix

16.10.2018

Utekontakten og Lambertseter fritidsklubb i Bydel Nordstrand samarbeider med Stoppestedet på Ullern. Vi har startet opp et nytt prosjekt som heter The Brix.

I november vil Forebyggende tjenester i bydel Nordstrand tilby gratis foredrag av Hedvig Montgomery. Hun er psykolog og aktuell med boka «Foreldremagi». Foredraget vil lede tenåringsforeldre gjennom den vanskelige tiden rundt tenåringsfasen generelt, og konfirmasjonstiden spesielt. Hva som gjør tenåringsperioden så annerledes, og hvordan kan en...

Klatregruppe

25.09.2018

Lyst til å klatre? Utekontakten inviterer til klatring hver mandag kl 16:30 - 19.00 på Oslo klatresenter på Skullerud. Helt gratis! Du trenger ikke ha noe erfaring fra før. Mulighet for å ta topptaukort til våren (slik at du kan dra og klatre alene etter kurset).